Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

Wake Up Knal


Dit jaar met écht een goed gevoel het nieuwe jaar in springen? Koop dan je vuurwerk via www.wakeupknal.nl, dan gaat 50% van de opbrengst naar Make-A-Wish Nederland.


Met Wake Up Knal willen we bewustzijn creëren omtrent het gigantische bedrag wat wordt uitgegeven aan vuurwerk en laten zien wat voor impact je daar ook mee kan maken – namelijk het vervullen van wensen van ernstig zieke kinderen!

Gamen voor wensen!


7 t/m 9 februari 2020

Game Changers is een liefdadigheids initiatief, van gamingmagazine StarGamers.nl en verkooppagina Gameke.nl. Sinds 2016 organiseren zij jaarlijks een meerdaagse gamemarathon. In 2020 gaan zij zich inzetten voor Make-A-Wish Nederland. 


De inzamelingsactie is een meerdaagse gaming marathon, welke live uitgezonden gaat worden via Facebook  en Twitch.


The Dutch 750


Samen voor een ander

In drie dagen 750 kilometer op de fiets door het prachtige Gelderse landschap. Samen voor een ander. Ga jij ook de uitdaging aan om een mooi bedrag bij elkaar te trappen voor Make-A-Wish en Support Casper? Meld je aan voor de 1e editie van The Dutch 750

Wish Walk 2020

Nijmeegse 4-Daagse - 21 t/m 24 juli 2020


Ben jij van plan de Nijmeegse 4-Daagse te lopen in 2020? Meld je dan aan als WishWalker en laat je kilometers sponsoren voor Make-A-Wish!

www.wishwalk.nl

Kids Open


4 oktober 2020

De eerste editie van Kids Open vond plaats op 7 september op Golfbaan The Dutch in Spijk. Een unieke golfevenement van kinderen voor kinderen. Jeugdspelers hebben gegolfd om een wens van een van onze wenskinderen te vervullen.

Wij willen alle deelnemers en sponsoren bedanken voor deze fantastische dag!


Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer en tussen de 7 en 18 jaar? Schrijf je dan alvast in voor volgend jaar. Stuur een mail naar: nmooij@makeawishnederland.org

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij.

Telefoon: 035 – 20350320