Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

Wensrit

7 juni


Op zondag 7 juni wordt voor de vierde keer de Wensrit georganiseerd. Dit is een toertocht voor cabrio’s, klassieke auto’s en sportauto’s, waarvan de opbrengst naar Make-A-Wish Nederland gaat. Gedurende de hele dag wordt er een prachtige rit gereden door een fantastische omgeving. Van start tot finish is alles volledig verzorgd. Ben jij een trotse bezitter van één van de bovenstaande auto’s en ? Meld je dan nu aan en rijd 7 juni mee, www.wensrit.nl. Met jouw deelname steun je meteen dit prachtige doel!

WishWalk 2020


Nijmeegse 4-Daagse - 21 t/m 24 juli 2020

Ben jij van plan de Nijmeegse 4-Daagse te lopen in 2020? Meld je dan aan als WishWalker en laat je kilometers sponsoren voor Make-A-Wish!

www.wishwalk.nl

Wheels for Wishes


5 september 2020

Op zaterdag 5 september organiseren we voor de tweede keer Wheels for Wishes. Ook dit jaar hebben we een mooi programma met een unieke start, lunch en eindlocatie en de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland! Tijdens deze toerrit ontmoeten alle soorten auto’s elkaar. De inschrijving staat open voor oldtimers, youngtimers, sport auto’s, cabrio’s en bijzondere auto’s ongeacht het bouwjaar.

De toerrit wordt verzorgd door Wheels on Tour, bekend van high quality roadtrips naar bijzondere bestemmingen. Tijdens Wheels for Wishes genieten deelnemers dus van de prachtige route en gevarieerde wegen door mooi en rustig Brabants (rivieren)land. Van start tot finish is alles volledig verzorgd.

Door het uitoefenen van je hobby steun je niet alleen het goede doel maar geniet je van een dag vol rijplezier. Schrijf je dus snel in voor dit onvergetelijke evenement. www.wheelsforwishes.nl

Dam tot Damloop


19-20 september

Geef jouw sportieve prestatie betekenis. Sluit je aan bij het Make-A-Wish team van de Dam tot Damloop op 19 en 20 september. Ook dit jaar gaan we ons uiterste best doen om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Hier vind je ook meer informatie over de voorwaarden van deelname aan de Dam tot Damloop 2020.

Kids Open


4 oktober 2020

Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer? Dan krijg je nú de kans te spelen op The Dutch, één van de mooiste golfbanen van Nederland. Op 4 oktober is The Dutch namelijk gastheer van de Make-A-Wish Kids Open. Een uniek golfevent van kinderen voor kinderen, want samen met jouw team help jij ook nog eens de wens vervullen van een van onze wenskinderen.

Dus ben je tussen de 7 en 18 jaar en wil jij ook zo’n bijzondere dag beleven? Zorg dán dat je erbij bent. En… je hoeft echt geen prof te zijn om mee te doen. Neem ook je ouders, broertje of zusje mee! Speel jij mee voor één van onze wenskinderen?

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij.

Telefoon: 035 – 20350320