Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. 

Bekijk hieronder de bijzondere verhalen van onze wenskinderen

'Mag ik nog heel even blijven.'Alyssa – (14)

Alyssa houdt heel erg van paarden en wil later als ze groot is graag bij de bereden politie. Ze vindt het super stoer hoe de paarden omgaan met sirenes, lawaai en gillen. Ze begint te glunderen in haar politiepakje, nu kan het échte werk beginnen. Stralend maakt ze een rondje op paard Helios als ‘politiemeid’. Bij het afscheid wil ze Helios niet loslaten. Silke (tekenares) werd geroerd door Alyssa's foto op social media en besloot er een prachtige tekening van te maken.. Wauw!

'Trouwen met papa.' Ebby- (6)

Eindelijk is het zo ver, Ebby gaat trouwen met haar papa. Ze was al dagen aan het aftellen en nu gaat het dan écht gebeuren. Speciaal van zeemeermin Hanna krijgt ze haar kroon en oorbellen, wauw. Het is tijd om de bloemen en de corsage uit te zoeken. ‘’Een boeketje om te gooien moeten we ook hebben’’. Poeh, dat was op de valreep. De prachtige jurk met sluier staat haar beeldig en de hakjes maken het compleet. Alleen nog samen met mama de trap af en dan.. ‘’We gaan trouwen papa!’’

'Een échte diva zijn.' - Mara (10)

Nagellakjes, make-up en haartjes in de krul, heerlijk! Mara ziet in haar ooghoek een glitterjurk hangen. ‘’Dit is de allermooiste jurk die ik ooit heb gezien.” Onder het genot van limonade en overheerlijke ‘diva’ cupcakes mag Mara sieraden maken. Wat zijn ze beeldig en mooi! Nog een paar spuitjes parfum en Mara is klaar voor een heuse fotoshoot! Ballonnen, slingers en confetti, alles wordt uit de kast gehaald. Mara straalt van oor tot oor in haar prachtige rode jurk en een fantastische blijvende herinnering is geboren.

'Rijden in een brandweerauto en politieauto.' – Damian (5)

De brandweer is ontzettend blij want Damian komt helpen. Al snel schiet Damian te hulp bij een autobrand. Het blussen is heel spannend en leuk! Terug op de kazerne komt er een nieuwe melding binnen. Dit keer zit er een bang beertje vast op het dak. Dappere Damian gaat als eerste de hoogwerker in en de beer is snel in veilige handen. Als hulpagent slaat hij een boef in de boeien en brengt hem naar het politiebureau! Damian is onze kleine held!