Wij gunnen iedereen, ieder kind en ieder gezin een speciaal moment samen.

Make-A-Wish en Danerolles gaan structurele samenwerking aan.

Danerolles gaat Make-A-Wish steunen bij de realisatie van meerdere wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. De samenwerking start eind 2020 met de wensvervulling van de zesjarige Norah, die leidt aan een metabole ziekte. Haar allerliefste wens is om met haar vader te trouwen. Danerolles en Make-A-Wish Nederland gaan deze wens – en nog een aantal andere wensen - samen realiseren.

Plof! Op samen de allerliefste wensen vervullen. Gezinnen speciale momenten samen laten beleven, dat is waar Danerolles voor staat. Iets dat voor gezinnen met een ernstig ziek kind zeker niet altijd zo vanzelfsprekend is. Daarom gaat Danerolles Make-A-Wish Nederland steunen bij het vervullen van de allerliefste wensen van ernstig, tot levensbedreigend zieke kinderen om zo een speciaal moment samen te creëren. ‘Make-A-Wish zorgt ervoor dat gezinnen door middel van een Wish Journey speciale momenten samen beleven. Wij vinden het heel passend en logisch dat we hier een steentje aan bij kunnen dragen, want wie onze producten kent weet dat ze vaak gepaard gaan met een speciaal moment van samenzijn. Wij gunnen iedereen, ieder kind en ieder gezin een speciaal moment samen. Dat is waar we voor staan’, aldus Piet Decuypere (CEO Danerolles). Eerste wensvervulling van Norah (6) Make-A-Wish Nederland en Danerolles gaan de aankomende tijd meerdere wensen samen vervullen. De eerste wens is de wens van de zesjarige Norah die leidt aan een metabole ziekte. Haar allerliefste wens is om te trouwen met haar vader, omdat hij zo lief is. Norah is ernstig ziek en haar gezondheid gaat hard achteruit maar zij weet precies hoe haar allerliefste wens eruit ziet. Het ontwerpen van een trouwkaart, het uitzoeken van de ringen, de jurk en dan natuurlijk de grote dag! Een speciaal moment samenzijn waar Norah en haar familie kracht en energie uithalen tijdens deze zware periode.

Samen zorgen voor mooie momenten Make-A-Wish Nederland is voor het vervullen van de allerliefste wensen van de wenskinderen geheel afhankelijk van fondsenwerving en is dan ook heel blij met de samenwerking met Danerolles. Helemaal in deze moeilijke tijd, waarbij de impact van Covid-19 groot is en de fondsen grotendeels zijn teruggelopen.

'Wij gunnen iedereen, ieder kind en ieder gezin een speciaal moment samen. Dat is waar we voor staan.'

‘Structurele samenwerkingen met Wish Partners die dezelfde waarden dragen, waarbij de missies zelfs overlappen, dat is natuurlijk fantastisch. Samen deze kinderen en gezinnen mooie momenten laten beleven is voor ons beiden onderdeel van onze dagelijkse missie. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer impact maken en ervoor zorgen dat het verhaal van een kind en een gezin niet eindigt met een diagnose’, aldus Hanneke Verburg (Algemeen Directeur Make-A-Wish Nederland). Over Danerolles Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen samen te brengen. Vooral in de huidige wereld die vaak gehaast is en waar mensen steeds meer tijd op hun mobiele telefoon doorbrengen, lijkt het een uitzondering om met elkaar te genieten van lekker eten thuis aan de keukentafel. Danerolles nodigt mensen uit om in het weekend even stil te staan en te ontspannen, gewoon met elkaar te zijn en de rest even te vergeten. Danerolles faciliteert dit soort fijne kleine momenten door verse deegproducten van hoge kwaliteit te bieden om zelf te bakken, want juist die eigen draai eraan maakt het net even anders dan anders: www.danerolles.nl.