Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. 

Bekijk hieronder de bijzondere verhalen van onze wenskinderen

'Hij is zo lekker glitterig en zwierig!'

Ellen is een slimme meid, ze leest heel graag en houdt van puzzels oplossen. De afgelopen jaren heeft ze veel moeten inleveren. Ellen wil in haar eigen ontworpen oranje galajurk, tussen de apen in de Apenheul zijn. Haar allerliefste wens ging in vervulling! De super enthousiaste en stralende Ellen zit al vroeg klaar in haar oranje glitterjurk.

Ze ziet er prachtig uit. “Hij is zo lekker glitterig en zwierig!” zegt Ellen vol trots. In de Apenheul gaat de route langs en tussen de apen van start. Ze komen langs de orang-oetangs, berberapen en nog veel meer.. Een wensvervulling die bij iedereen zorgde voor stralende gezichten!

'Ik wil nog een keer in het treintje!'

Na een hele lange periode van ziekenhuisopnames en kuren gaat het de laatste tijd weer beter met Reylion en heeft hij steeds meer energie om iets leuks te doen. De 4-jarige Reylion is helemaal gek van alles wat te maken heeft met treinen. Reylion zijn allerliefste wens is in vervulling gegaan! Deze wensvervulling heeft een grote lach op Reylion zijn gezicht gebracht!

Toen kwam de roze limousine aanrijden...

De allerliefste wens van de 10-jarige Lea: muziek, dans en een bioscoop bezoek. Lea is een super vrolijk meisje, expressief, wat afwachtend, maar heeft overal zin in! Aan het begin vond Lea het allemaal nog een beetje spannend, maar toen zag ze de mooie roze limousine aan komen rijden.. Van spanning naar enthousiasme en een volle glimlach op haar gezicht. Het kan nu al niet meer stuk! Een wensvervulling om nog lang van na te genieten!

'Kijk, ik ben nu een echte koningin.'

Als een prinses slapen en ontbijten in een kasteel. Dat is de allerliefste wens van de 6-jarige Loïse. Maar eigenlijk wil ze ook heel graag spelen in een grote speelgoedwinkel. Deze wens ging in vervulling! Loïse wordt omgetoverd tot een echte prinses. Nagels worden gelakt, haar haren worden gekruld én ze krijgt een echte prinsessenjurk aan. Ze ziet er prachtig uit! En haar favoriete kleur? Dat is natuurlijk ROZE! Ook krijgt Loïse nog een echt prinsessendekbed…nu kan ze als een echte prinses slapen.

'Dit is geniaal!'

Tin is dol op auto’s en op snelheid. De 8-jarige Tin zijn allerliefste wens is in vervulling gegaan. Hij mocht racen op het circuit in Zandvoort. Op het circuit mag Tin meescheuren in een echte Lamborghini en later ook nog in een McLaren. Maar niet nadat hij eerst gevraagd heeft aan de coureur of die wel goed kan sturen. Tin glundert van oor tot oor als hij terugkomt en roept: “Keigaaf. We gingen wel 170!”