Make-A-Wish

kerstcadeaus

Op zoek naar een mooi cadeau voor onder de boom?

Scroll naar beneden om de cadeaus te bekijken.

Make-A-Wish kerstkaarten


Steun Make-A-Wish én stuur één van deze leuke kerstkaarten met een mooie kerstwens. Te bestellen via Kaartje2Go.nl

Norton 360 Deluxe


Dankbaar met NortonLifeLock als nieuwe WishPartner! En in deze turbulente tijd ook heel erg welkom. Bij aankoop van de Norton 360 deluxe doneert NortonLifeLock aan Make-A-Wish Nederland. We zijn ontzettend blij dat we op deze manier samen nog meer liefste wensen kunnen vervullen.

Sieraden voor Make-A-Wish


“Ik ben erg bezig met kracht en hoop halen uit symbolen en Make-A-Wish biedt kinderen kracht en hoop door ze een Wish Journey te geven."

Speciaal voor het 30-jarig bestaan van Make-A-Wish heeft sieraden ontwerpster Rijkje een bijzondere collectie sieraden gemaakt. Bestaande uit ringen, armbanden en oorbellen. Een deel van de opbrengt komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland. Wie maak jij blij?

Bristol kerstsokken


Bristol steunt opnieuw Make-A-Wish Nederland en dit keer met vrolijke kerstsokken voor de hele familie! Bij aankoop van deze sokken wordt de gehele opbrengst aan Make-A-Wish geschonken. Zo kan Make-A-Wish nog meer wensen vervullen en geeft men enstig zieke kinderen vertrouwen en kracht voor de toekomst.

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320