Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie of je te laten inspireren om zelf in actie te komen.

Golf for Wishes

28 september


Wil jij al golfend het verschil maken voor ernstig zieke kinderen in Nederland? Dit is jouw kans om op het exclusieve golfterrein van The Duke Club te spelen en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan Make-A-Wish Nederland.

Strooigoed 2021


Het duurt niet lang meer en dan is Sinterklaas weer in het land. Make-A-Wish Nederland ontving een filmpje van Sinterklaas met een speciaal verzoek... Help jij de Sint mee? Er zijn verschillende manieren om een steentje bij te dragen. Verwen een familielid, vriend, vriendin, collega of jezelf met heerlijke pepernoten en steun Make-A-Wish.

Puck en Eva lopen een stuk

29 december 2021 tot 4 januari 2022


‘Wij zijn Puck en Eva. Afgelopen half jaar hebben wij een plan samengesteld om de 5.895 meter hoge berg, de Kilimanjaro in Tanzania te gaan beklimmen voor Make-A-Wish Nederland. Wij willen in actie komen en zorgen dat er nog meer wensen vervuld kunnen worden.’ Dit gaan ze van 29 december 2021 tot 4 januari 2022 doen. De gehele reis zullen ze zelf bekostigen en hiervoor zijn ze nu al hard aan het werk. Al het geld dat ze hopen op te halen gaat rechtstreeks naar Make-A-Wish. Volg hun weg hiernaartoe die bestaat uit veel trainen en het werven van donaties via hun Instagram: @evaenpucklopeneenstuk

Terugblik: Run for stars 2021

5 september


Op 5 september gingen vele lopers de uitdaging aan om 5 km, 10 km of 15 km hard te lopen tijdens Run for Stars 2021 in Amsterdam. Het betreft een loop die wel heel dichtbij Make-A-Wish staat en het belang van een deelname nog tastbaarder maakt. Run for Stars gaat namelijk langs wenskinderen in Amsterdam. Om hen een hart onder de riem te steken en positiviteit te brengen, maar ook om stil te staan bij al die ernstig zieke kinderen in Nederland. Deze editie is het onze lopers gelukt om €13,069,00 op te halen! We zijn de lopers, sponsoren en alle vrijwilligers van de organisatie, tot aan de EHBO ontzettend dankbaar!

Terugblik: Kids Open 2021

12 september


Voor de tweede keer organiseerde Make-A-Wish Nederland Kids Open. Een golfevent waarbij jeugdspelers zich inzetten voor wenskinderen. Met hun team halen zij geld op om nog meer mooie wensen in vervulling te laten gaan. En met succes! Ze hebben maar liefst € 45.214,44 opgehaald. Met groot dank aan alle spelers en sponsoren. Together we are Make-A-Wish!

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320