Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

Actie Strooigoed


Het duurt niet lang meer en dan is Sinterklaas weer in het land. Make-A-Wish Nederland ontving een filmpje van Sinterklaas met een speciaal verzoek. Help jij de Sint mee? Er zijn verschillende manieren om een steentje bij te dragen. Verwen een familielid, vriend, vriendin, collega of jezelf met heerlijke pepernoten en steun Make-A-Wish. Bestel jouw pepernoten!

Kleurrijke design stoel


Transparant & colorful at the same time

Deze unieke stoel is ontworpen door graphic designer en art director Ruud van Eijk uit Amsterdam. Een eerder project inspireerde hem om een stoel te ontwerpen met kleurrijk speelgoed. De opbrengst van deze stoel wordt gedoneerd aan Make-A-Wish.

Bredase Singelloop


6 oktober

Zondag 6 oktober 2019 neemt meerdere teams voor Make-A-Wish weer deel aan  de Bredase Singelloop (5 km, 10 km of halve marathon)! Steun jij onze teams?

Kids Open


Groot succes!

De eerste editie van Kids Open vond plaats op 7 september op Golfbaan The Dutch in Spijk. Een unieke golfevenement van kinderen voor kinderen. Jeugdspelers hebben gegolfd om een wens van een van onze wenskinderen te vervullen.

Wij willen alle deelnemers en sponsoren bedanken voor deze fantastische dag!


Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer en tussen de 7 en 18 jaar? Schrijf je dan alvast in voor volgend jaar. Stuur een mail naar: nmooij@makeawishnederland.org

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij.

Telefoon: 035 – 20350320