Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer? Dan krijg je nú de kans te spelen op The Dutch, één van de mooiste golfbanen van Nederland. Op 4 oktober is The Dutch namelijk gastheer van de Make-A-Wish Kids Open. Een uniek golfevent van kinderen voor kinderen, want samen met jouw team help jij ook nog eens de wens vervullen van een van onze wenskinderen.

'Gezond zijn is niet vanzelfsprekend'

Vorig jaar deed Angel al mee met haar team en haalde een fantastisch bedrag op voor wenskind Cheyenne. Dit jaar heeft zij zich weer ingeschreven... We vroegen Angel waarom zij zo enthousiast is over de Kids Open.

Vertel eens meer over jezelf... Mijn naam is Angel. Op dit moment ben ik 15 jaar oud. Vanaf september begin ik met met studeren aan het Eurocollege. Hier ga ik International Business and Sales studeren. Mijn hobby’s zijn golfen en sporten. Zelf golf ik op dit moment al 2 jaar.

Waarom besloot je vorig jaar mee te doen aan de Kids Open? Ik was opzoek naar een golfwedstrijd waar een goed en maatschappelijk doel aan verbonden zat.

Angel Brewster, deelnemer Kids Open 2019 en 2020 (links op de foto)

Het liefst met kinderen van dezelfde leeftijd als ik. Hierdoor kwam ik terecht bij de Kids Open.

Hoe heb je de Kids Open vorig jaar ervaren? Ik vond het vorig jaar erg leuk. Het was allemaal erg goed georganiseerd en erg gezellig. Ook The Dutch, waar de Kids Open plaatsvindt, is een hele mooie baan. Wat vond je het leukste aan de Kids Open vorig jaar? Het leukste vorig jaar vond ik dat ik goede tips kon krijgen van de pro’s die ook meespeelden in de baan. Ook het eten was erg lekker, ook belangrijk! Waarom zouden andere mensen ook mee moeten doen met de komende Kids Open? Je speelt voor zieke kinderen en gezond zijn is niet vanzelfsprekend! Het is een heel mooi doel om geld voor in te zamelen. Het is heel mooi om deze kinderen te zien lachen en hun wensen in vervulling te zien gaan.

Kids Open


Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer? Dan krijg je nú de kans te spelen op The Dutch, één van de mooiste golfbanen van Nederland. Op 4 oktober is The Dutch namelijk gastheer van de Make-A-Wish Kids Open. Een uniek golfevent van kinderen voor kinderen, want samen met jouw team help jij ook nog eens de wens vervullen van een van onze wenskinderen. Dus ben je tussen de 7 en 18 jaar en wil jij ook zo’n bijzondere dag beleven? Zorg dán dat je erbij bent. En… je hoeft echt geen prof te zijn om mee te doen. Neem ook je ouders, broertje of zusje mee! Speel jij mee voor één van onze wenskinderen?