De Wish Journey van Jip

15 april

Dit is Jip, een vrolijke maar ook hele nieuwsgierige jongen van 8. Hij wil alles weten, hoe iets werkt en vooral hoe het wordt gemaakt. Het liefst wil hij uitvinder of onderzoeker worden. Nu oefent hij nog met zijn lego en maakt hier al de mooiste bouwwerken van. Zijn liefste wens is om een keer mee te gaan naar de Tesla garage om te zien hoe deze auto’s worden gebouwd.

29 april

Jip heeft zijn eerste Wish Journey opdracht ontvangen...

22 april

‘Als hij uit het ziekenhuis kwam was Jip best moe’ vertelt zijn zus Catoo. Jip is vorig jaar behandeld voor de ziekte van Hodgkin een vorm van lymfklierkanker. In december was hij klaar met zijn behandelingen en nu gaat het heel goed met hem. Hij heeft al zijn bloemenkraal mogen ontvangen! Jip onderging het behandeltraject heel relaxed, het moeilijkst vond hij nog om 75 minuten stil te liggen want daarvoor heeft hij veel te veel energie. Jip kan niet wachten tot zijn liefste wens in vervulling gaat.

6 mei

Opdracht nummer 2! Jip heeft van de wensvervuller een bouwpakket ontvangen.

13 mei

De laatste Wish Journey opdracht voor zijn wensvervulling... Wat weet Jip al over Tesla?

22 mei

‘Het lukt al in mijn eentje!’ Jip wil later uitvinder worden. Hij is dan ook gek op alles wat met techniek te maken heeft. Daarom is hij ook helemaal weg van Tesla, hoe worden deze auto’s gebouwd? En hoe is Elon Musk op het idee gekomen?

Jip zijn allerliefste wens ging in vervulling: meelopen met een Tesla monteur. In zijn monteurspak ging hij aan de slag, hij bleek een waardevolle hulp te zijn. Uiteraard mocht hij ook lekker hard racen in de Tesla’s ‘Ik vond het heel heel heel geweldig’.

Blijf je onze Wish Journeys volgen?