Together we Make-A-Dish

Online magic, fun, food and makeawishcometrue

Op 30 mei was het dan zover: lekker eten, live optredens en doneren tijden het online evenement Together we Make-A- Dish. Wat hebben we genoten! En dit allemaal om nog meer liefste wensen in vervulling te laten gaan. Scroll naar beneden en kijk met ons terug op deze bijzondere avond!

Together we Make-A-Dish

Online magic, fun, food and makeawishcometrue

Dinerbox voor thuis, live optredens Rob en Emiel, Dennis Haverlag en Ingrid Simons. Live cooking,veiling en nog veel meer. Presentatie: Harold Verwoert

Gezamenlijk hebben we met Together we Make-A-Dish op 30 mei een bijzondere avond beleefd! De gasten kregen van Maison van den Boer een dinerbox thuisbezorgd en hebben samen met topchef André Gerrits en oud-voetballer John Heitinga het 3-gangen diner bereid. Ondertussen genoten de gasten van de live optredens van mentalisten Rob en Emiel en muziek van Dennis Haverlag en Ingrid Simons. Er werd geboden op de veiling items van Wishes for Wishes en tijdens de loterij werden er fantastische prijzen verloot. Zo konden de gasten in hun eigen omgeving genieten van een heerlijk diner en een bijzondere avond. LOTERIJ WINNAARS Veel enthousiastelingen deden mee aan de loterij. André Gerrits en John Heitinga hebben op zondag 30 mei al drie lootjes getrokken en de winnaars bekend gemaakt, maar er is meer! Na afloop zijn de overige loten getrokken en zijn er nog veel meer winnaars verwend. Klik hier om te kijken of je een van de winnaars bent!

HOE DOEN ROB EN EMIEL DAT NOU? Rob en Emiel hebben met hun trucs alle gasten in verwarring gebracht. De gasten hebben thuis ook een kaartspel ontvangen. Hiermee leren ze de ins en outs van deze magische wereld en kunnen ze vrienden en familie doen verbazen. Laten we ook magisch afsluiten! Door de aanwezigheid van de gasten, het kopen van de loten en het bieden op de veiling items is het mooie eindbedrag van € 39.107 opgehaald. Het was een bijzondere avond waardoor we weer vele wensen kunnen vervullen. Wij hopen jullie in de toekomst weer in real life te verwelkomen!

'Goed verzorgde avond!'

'Leuke avond en heerlijk eten!'

'Super georganiseerd!'

'Het was gezellig!'

'Genieten dit!' 'Was supergezellig!!'

'Een waanzinnige avond!' 'Complimenten!'