Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

PCC Actiedag "Ik wed dat ik het kan!"


“De leerlingen van het Petrus Canisius College gunnen elk ziek kind zo'n mooi moment van de wensvervulling, want PCC'ers snappen dat de wereld veel groter is dan alleen die van henzelf!”

Van 2 t/m 22 april waren 77 klassen, meer dan 1900 leerlingen, van het Petrus Canisius College in Noord-Holland bezig met het opzetten en organiseren van allerlei acties en uitdagingen, om hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish Nederland.

Al tientallen jaren is het hier een traditie om in het voorjaar de PCC-Actiedag te organiseren. Leerlingen laten zich dan sponsoren voor allerlei verschillende activiteiten.

Eind 2019 is Make-A-Wish Nederland door de leerlingenraad gekozen als goed doel voor hun Actiedag voor de komende 3 jaar! Het speciale is dat twee van onze wenskinderen op het PCC zitten; de leerlingen deden het echt voor hun schoolgenoten. De Actiedag van dit jaar heet “Ik wed dat ik het kan!”. Leerlingen, mentoren, docenten, coördinatoren, directie, iedereen doet mee.

De leerlingen hebben meer dan 23.000 euro opgehaald!

Tank&Schenk


Bij Tank&Schenk, het spaarprogramma van De Vrije Pomp, heb je een volle tank en een goed gevoel. Om zoveel mogelijk allerliefste wensen te vervullen hebben De Vrije Pomp en Make-A-Wish Nederland de handen ineen geslagen. Dit jaar staat Make-A-Wish Nederland als landelijk goed doel centraal bij Tank & Schenk. Dat betekent dat Make-A-Wish Nederland het enige landelijke goede doel is waar dit jaar voor gespaard kan worden via het tankstation!

Voor elke liter brandstof die wordt getankt gaat er 1 cent naar een lokale vereniging of goed doel. Welke dat is, bepaalt de klant op de tablet bij de kassa.

Wat ons betreft Tanken & Schenken we dit jaar lekker door voor Make-A-Wish Nederland!

Word WishWalker!


Liefhebber van lange afstandswandelingen? Word WishWalker en wandel 4 dagen mee, zodat er nog meer liefste wensen in vervulling kunnen gaan!

De Nijmeegse Vierdaagse brengt ieder jaar weer ruim 47.000 Nederlandse en internationale wandelliefhebbers bij elkaar. Ieder jaar loopt ook een groep WishWalkers mee met deze wandeltocht voor de liefste wensen van onze wenskinderen.

Ondanks dat de Vierdaagse dit jaar niet doorgaat, lopen zij alsnog 4 dagen - minimaal 20 kilometer per dag - en laten ze zich sponsoren om een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor Make-A-Wish Nederland.

Doe mee, en maak je wandelkilometers waar dan ook in Nederland! Vanuit Make-A-Wish kun je op support rekenen met een mooi herkenbaar shirt, persoonlijke sponsorpagina, route inspiratie en een gezamenlijke kick-off & afsluiting.

Wil jij jezelf ook WishWalker noemen in 2021?

Golf for Wishes

18 oktober


Wil jij al golfend in actie komen voor Make-A-Wish Nederland? Golf op 18 oktober mee tijdens de tweede editie van Golf for Wishes op het exclusieve golfterrein van The Duke Club. Golf for Wishes is een uniek en exclusief golfevenement op het allerhoogste niveau. The Duke Club is een paradijs in een bosrijk gebied: een schitterende 18-holes golfbaan, een stijlvolle clubvilla en een sterrenwaardig restaurant. Je geniet de hele dag van culinaire hoogstandjes in de baan en sluit de dag af met een diner in het sfeervolle restaurant. Het is een compleet programma met afwisselend entertainment. De opbrengst van dit unieke evenement gaat naar Make-A-Wish Nederland!

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320