Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie of je te laten inspireren om zelf in actie te komen.

Closet Sale

8, 9 en 10 april 2022


Het Limburgse team van Make-A-Wish organiseert binnenkort een verkoop van tweedehands kinderkleding. Al het geld dat met de verkoop opgehaald wordt, komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland. Mooie kleding scoren en bijdragen aan het vervullen van de liefste wensen van kinderen met een ernstige ziekte De initiatiefneemster, Olga, vertelt: “Het is een hele klus, maar het geeft zo veel voldoening. We merken als we zeggen dat het voor Make-A-Wish is, dat veel mensen bereid zijn mee te werken. Zo is bijvoorbeeld het pand gratis ter beschikking gesteld. Ook hebben diverse winkels nieuwe kinderkleding gedoneerd. Zo hartverwarmend om te merken dat veel bedrijven willen helpen!" De Closet Sale vindt plaats in het voormalig pand van Brasserie Brussel in winkelcentrum de Brusselse Poort in Maastricht. Make-A-Wish-ambassadeur Xavier Maassen zal samen met wenskind Milkiyas de sale openen. De kinderkleding is verkrijgbaar vanaf babymaat t/m een kleine volwassen maat.

Wheels for Wishes

18 juni 2022


Wheels for Wishes organiseert jaarlijks een unieke tourtocht voor autoliefhebbers om geld in te zamelen voor Make-A-Wish. Tijdens deze unieke tourtocht ontmoeten alle soorten auto’s elkaar. De inschrijving staat open voor oldtimers, youngtimers, sport auto’s, cabrio’s en andere bijzondere wagens, ongeacht het bouwjaar. Er is een prachtige route door het mooie en rustige Brabantse land uitgestippeld en daaromheen een compleet verzorgd programma opgesteld met onder andere een heerlijke lunch, een meet & greet met Robert Doornbos, racen in F1 simulator en maak kans op F1 kaartjes. Kortom, een sportieve en gezellige dag voor het goede doel!

The Dutch 750, fiets je mee?

24, 25 en 26 juni 2022


Op 24, 25 en 26 juni 2022 vindt de tweede editie van The Dutch 750 plaats. Een uitdagende driedaags wielerevenement, waarbij in totaal 750 km gefietst wordt door het prachtige Gelderse landschap. Samen voor een ander; dat is waar het om draait bij The Dutch 750. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish Nederland en Support Casper. Honderden sportievelingen fietsen één, twee of drie dagen in pelotonsformatie door de prachtige natuur van Gelderland. Per dag kan je één of twee geheel verzorgde etappes fietsen van 125 km. Start- en finishlocatie van iedere route is EuroParcs Marina Strandbad – Olburgen. Je fietst als individuele deelnemer of als team in een peloton onder professionele begeleiding, waarbij je kunt kiezen uit 2 verschillende snelheden.

Wish Walk

19 t/m 22 juli 2022


Het lijkt erop dat het nu echt weer gaat gebeuren, het grootste wandelevent ter wereld, de Nijmeegse Vierdaagse. Ga je meedoen en wil je een extra stapje doen voor onze wenskinderen? Laat je sponsoren en word WishWalker! Mogen we jou verwelkomen als WishWalker? Schrijf je in op WishWalk.nl en dan zien we je snel!

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320