'Dan komt het wel heel dichtbij.'

Wouter is inmiddels al drie jaar donateur van Make-A-Wish. Hij hoefde daar niet lang over na te denken. Nadat de liefste wens van zijn zusje uitkwam heeft hij zich direct aangemeld.

'Mijn zusje heeft leukemie gehad. Toen zijn wij met Make-A-Wish naar Finland gegaan. Daardoor ben ik donateur geworden.'

Hilde haar liefste wens was om naar Scandinavië te gaan en op een husky slee te zitten. Husky’s waren haar favoriete honden en die wilde ze graag in het echt zien. Wanneer ze over Husky’s vertelde begon ze te stralen. In 2019 is haar wens in vervulling gegaan en is Hilde samen met haar gezin naar Finland afgereisd om haar favoriete dieren te ontmoeten.

‘Dan komt het wel heel dichtbij. Dan weet je wel dat er meer in de wereld speelt en het niet alleen maar lang leven de lol is en het voor andere zieke kinderen ook belangrijk is dat ze zulke dingen mee kunnen maken.’ Hilde is inmiddels 21 en gelukkig weer helemaal schoon. ‘Het is gelukkig allemaal weer goed gekomen. Ze is helemaal genezen. Ze heeft volgens mij een paar weken geleden één van de laatste controles gehad gelukkig’, vertelt Wouter. Zelf heeft Wouter maar één wens; ‘Dat iedereen gezond blijft.’.

Donateur worden?

Als donateur support je direct Make-a-Wish. Je helpt daarmee vanaf de eerste dag al hét verschil te maken voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte in Nederland. Al vanaf €5,- per maand kun jij een verschil maken.