Tijmen (10) mocht even voelen hoe het is om directeur te zijn van de frikandellenfabriek

De 10-jarige Tijmen is gek op frikandellen. Toen hij chemotherapie kreeg kon hij dan ook bijna niets anders eten dan frikandellen. Het liefst eet hij ze nog iedere dag. Tijdens zijn wens werd hij verrast met een bezoek aan een hele speciale locatie...

Tijmen heeft een kwaadaardige tumor waaraan hij is geopereerd. Gelukkig gaat het nu goed met hem. Omdat hij zo gek is op frikandellen werd hij tijdens zijn wensvervulling verrast met een bezoekje aan de frikandellenfabriek van Vanreusel. Directeur Paul-Emmanuel verwelkomde het gezin en overhandigde Tijmen de sleutels van de fabriek.

Hij kreeg een uitgebreide rondleiding en mocht zelfs op de stoel van de directeur zelf zitten. Uiteraard werden de frikandellen nog even door expert Tijmen gekeurd. Het afgelopen jaar zamelde Vanreusel maar liefst €21.875 in voor Make-A-Wish Nederland met de verkoop van de Frikandel XXL. En dat is nog meer dan vorig jaar! Dat fantastische nieuws mocht Tijmen samen met algemeen directeur Hanneke Verburg bekendmaken.

De Frikandel XXL

Een extra grote frikandel op basis van kip met de kruiden van de Frikandel Best Bite. Vanreusel steunt met deze extra grote frikandel Make-A-Wish Nederland. Voor elke verkochte Frikandel XXL gaat er een deel van de opbrengst naar dit goede doel. Help jij ook mee? Er zijn speciale kleine reclamepakketten beschikbaar. Speciale serveercups zijn bijgevoegd in de doos.