'Mijn droom is een magisch medicijn voor kinderen met kanker.'

De achtjarige Maas is dol op bakken en kijkt dan ook het liefst naar het programma Heel Holland Bakt. Maas heeft lymfeklierkanker en is daarvoor behandeld.  Zijn allerliefste wens is banketbakker zijn. Die wens ging in vervulling.

Maas heeft vooraf al een aantal opdrachten gekregen om zich voor te bereiden en te verheugen. Eén van de opdrachten was zelf ijsjes maken. Ook een boek van zijn favoriete programma Heel Holland Bakt is opgestuurd zodat hij lekker aan de slag kan met zijn familie! Echter, daarvoor is natuurlijk wel bakgerei nodig. Een bak en donut set om zelf cakejes en donuts te maken, kon daarom niet ontbreken. Goed voorbereid kan Maas nu op pad! Maas vertelt: 'De hele dag was een grote verrassing. Om 9.30 zijn we opgehaald met deze SUPER coole Volkswagenbus. Hier heb ik altijd al eens in willen rijden. Na een rit van ongeveer een half uur kwamen we aan bij Dudok in het park in Rotterdam. Hier hebben we thee gedronken en heeft een professionele fotograaf ons, met die SUPER coole Volkswagenbus, op de foto gezet. Daarna reden we door naar Dudok patisserie, daar maken ze al die lekkere appeltaarten. Hier hebben we geluncht en mocht ik cupcakes en een taart versieren. Het was allemaal SUPER goed geregeld, op één stukje na. De mevrouw van de Volkswagenbus is intussen naar huis gegaan. Hoe komen we nu thuis?

'De confetti zat zelfs in mijn onderbroek.'

Na het inpakken van de cupcakes en taart liepen we naar buiten en daar stond een hele grote verrassing. Een MEGA lange auto met mijn naam erop. Voordat we naar huis gingen hebben we eerst nog met de limousine cupcakes rondgebracht bij al mijn vrienden en vriendinnen. Eenmaal thuis stond er nog een verrassing op ons te wachten. Ze hadden de tafel helemaal versierd en we mochten piñatas kapot slaan. Daarna hebben we samen pizza gegeten en ging ik heerlijk slapen. Wat was het een mooie dag! De confetti zat zelfs in mijn onderbroek'

Maas zet zich in het voor het goede doel Maas heeft onlangs zijn eigen prentenboek uitgegeven. 'De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn'. Zijn droom is een magisch medicijn voor kinderen met kanker. Voor onderzoek naar kinderkanker is ook geld nodig. Daarom zamelt hij met zijn prentenboek geld in voor het Prinses Máxima Centrum.

Help Maas mee en bestel zijn boek op: https://deavonturenvanmaas.nl/

'Ontzettend mooi om als wensvervuller van dichtbij te kunnen zien wat voor impact de wens heeft op het kind en gezin.'

Theo Rinsema, Lid Raad van Toezicht van Make-A-Wish was mee als wensvervuller voor een dag. Hij vertelt:

'Maas heeft zichtbaar genoten van zijn wensvervulling. Nieuwsgierig tijdens de rondleiding door de Dudok-bakkerij en geconcentreerd toen hij met veel toewijding de grote taart aan het opmaken was. Ook het transport viel goed in zijn smaak: het oude T2 Volkswagen-busje naar de bakkerij en de Make-A-Wish limousine waarmee het hele gezin taartjes rond ging brengen bij familie en vrienden. Ontzettend mooi om als wensvervuller van dichtbij te kunnen zien wat voor impact de wens heeft op het kind en gezin.'

Wensvervuller voor een dag

Wil jij ook Wensvervuller voor een dag worden?

Als Wensvervuller voor een dag ben je de subtiele gastheer/vrouw voor de dag dat de allerliefste wens van één van onze wenskinderen in vervulling gaat. Een magische dag! De afsluiting van een zorgvuldig georganiseerde reis, de Wish Journey. Een dag die vlekkeloos moet verlopen. Deze dag staat het wenskind centraal. Jij zorgt ervoor, samen met een collega, dat de dag voor het wenskind en het gezin ontspannen verloopt, en waarbij je zelf de kans krijgt om de magie van de wensvervulling te voelen.

Word ook Wensvervuller voor een dag.