De Wish Journey van Babette

‘En zo gaat een fee toveren en zo gaat een fee wegvliegen.’ Dit is Babette. Ze is vier jaar en heeft één liefste wens; fee worden. Babette is gek op de boekjes van fee Isa Belletje. Net als in de boekjes wil Babette kunnen toveren en vliegen als een fee. Babette heeft een ernstige bloedziekte, en zoals ze zelf zegt: ‘Mijn bloed kon niet de bacteriën wegjagen’. Daarvoor heeft zij een beenmergtransplantatie ondergaan. Gelukkig gaat het nu goed met haar.

Om zich voor te bereiden op haar wens heeft Babette alvast een paar opdrachten gekregen om zich voor te bereiden. De eerste opdracht is het maken van een moodboard van haar outfit als fee.

Babette heeft ontzettend hard geoefend op haar toverspreuk. Zie hier het resultaat.

'Het helpt wel om grapjes te maken in het ziekenhuis.’ Babette heeft geen makkelijke tijd achter de rug. Gelukkig waren haar papa en mama er dan om haar te troosten. En het helpt natuurlijk ook om grapjes te maken in het ziekenhuis.

Babette heeft ook de tweede opdracht ontvangen. Ze mag alvast gaan oefenen met toverspreuken.

Als fee hoor je ook echte toverdrankjes te kunnen maken. Babette ging druk aan de slag. Haar broer en zus mochten ook proeven.

‘En dat is feeënmagie!’ De 4-jarige Babette wilde niets liever dan een echte fee worden. Want die kunnen toveren. En Babette kon wel wat feeënmagie gebruiken. Nu ging haar liefste wens in vervulling…