Wish Ball succes!


Op 9 mei organiseerde Make-A-Wish Nederland het eerste Wish Ball en haalde hiermee 333.300 euro op voor het realiseren van wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen.


Op het Mediapark in het prachtige Atrium van Beeld & Geluid vond een avondvullend programma plaats met live optredens, een veiling en loterij. De presentatoren tijdens deze avond waren Pernille La Lau en Eppo van Nispen tot Sevenaer (directeur Beeld & Geluid). 

Make-A-Wish opent Euronext Amsterdam op World Wish Day


Op 29 april luidde Hanneke Verburg, CEO van Make-A-Wish Nederland samen met haar collega’s de beursgong op Euronext Amsterdam ter ere van World Wish Day.


Dit jaar staat Make-A-Wish Nederland stil bij haar 30-jarig jubileum en ter ere van het jubileum en World Wish Day opent de organisatie vandaag de beurs in Amsterdam. Bekijk hier het filmpje: www.euronext.com/en/blog/world-wish-day-make-wish-netherlands

Make-A-Wish Special


Speciaal voor het 30-jarig bestaan van Make-A-Wish Nederland. Stond VROUW magazine volledig in het teken van Make-A-Wish. Met prachtige verhalen van kinderen en (jong) volwassenen over de impact van hun allerliefste wens en hoe het nu met ze gaat.


Waaronder het verhaal van Nicole Mooij. Haar wens om model te zijn, kwam uit toen ze zeventien was. Inmiddels werkt ze als fondsenwerver bij Make-A-Wish. Nog steeds kijkt ze met een grote glimlach terug op die magische dag.


Onze ambassadeur Fockeline Ouwerkerk vertelt over haar ervaring met Make-A-Wish en hoe dit haar nu nog meer raakt nu ze zelf moeder is. De Make-A-Wish special lag op 20 april in de winkel en als bijlage bij de Telegraaf.

Kroon op dertig jaar werk: De Make-A-Wish Munt


Om dit jubileum te vieren eert de Koninklijke Nederlandse Munt de stichting met een speciale munt.


De munt is voor €10,- te koop op knm.nl/makeawish.

De Make-A-Wish munt is exclusief geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt en is onderdeel van de officiële Coincard Catalogus.