Lezersaanbieding!

Boek nu 4 kaarten voor Sesamstraat in DeLaMar Theater en betaal er slechts 3! Sesamstraat live! (2+) Een wereld vol fantasie. DeLaMar Theater, Amsterdam


Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater. Hierin zien we hoe een meisje een oude, mysterieuze koffer open maakt. In de koffer zit een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven. Het is het begin van een bijzonder avontuur waarin alles kan en alles mag. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan voor deze gloednieuwe, fantasierijke musical.

Teken je Sesamstraat-taart

Sesamstraat bestaat officieel 50 jaar en bij dit feest hoort natuurlijk een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem voor de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet zie je jouw creatie dan terug op het podium! Natuurlijk kun je na afloop van de voorstelling ook uitgebreid knuffelen en op de foto met alle Sesamstraatvriendjes.

Kaarten

Kaarten boeken kan telefonisch o.v.v. Make-A-Wish dagelijks via 0900 - 10 10 202 (ma t/m do 10.00 - 22.00, vr 10.00 - 20.00 en za & zo 10.00 - 18.00 uur, lokaal tarief).