Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

City Wish Walk


14 juli - Rotterdam

City Wish Walk is een wandelevenement waar echt íedereen aan mee kan doen. Geniet onderweg van de leuke plekjes van Rotterdam die speciaal voor jou zijn uitgezocht.


Beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de unieke wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. Het gaat deze dag niet om het neerzetten van een topprestatie, maar is juist een waar wandelfeest voor families, vrienden, bedrijven, scholen en verenigingen. Loop mee en laat je sponsoren! Want door jouw sponsorbijdrage kan Make-A-Wish nog meer wensen vervullen.


Van 2 km speurneuzen tot 12 km wandelen: iedereen kan meedoen! Dus... wandel jij ook mee?

Nijmeegse Vierdaagse Wish Walk


16 - 19 juli

Ben jij al in het bezit van een startbewijs voor de Nijmeegse 4-Daagse en lijkt het je een mooi idee om met nóg meer voldoening het beroemde kruisje op te halen? Dat je met elke stap ook een ziek kind een glimlach bezorgt? Dat je met jouw inzet een heel gezin een enorme energyboost voor de toekomst geeft? Word dan WishWalker! Trommel al je vrienden, familie en collega´s op… en laat je sponsoren voor Make-A-Wish.

Aanmelden is heel eenvoudig en kan via www.wishwalk.nl

The Dutch 750


30 augustus - 1 september

Doe jij ook mee? In drie dagen 750 kilometer op de fiets door het prachtige Gelderse landschap. Samen voor een ander. Ga jij ook de uitdaging aan om een mooi bedrag bij elkaar te trappen voor Make-A-Wish en Support Casper? Meld je aan voor de 1e editie van The Dutch 750 via www.thedutch750.nl

Kids Open


7 september

Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer? Dan krijg je nú de kans te spelen op The Dutch, één van de mooiste golfbanen van Nederland. Op 7 september is The Dutch namelijk gastheer van de Make-A-Wish Kids Open. Een uniek golfevent van kinderen voor kinderen, want samen met jouw team help jij ook nog eens de wens vervullen van een van onze wenskinderen.


Dus ben je tussen de 7 en 18 jaar en wil jij ook zo’n bijzondere dag beleven? Zorg dán dat je erbij bent.

BBQ-Kookboek


AAN TAFEL: Grill en maak het verschil

Nog geen cadeau voor vaderdag? Het BBQ-kookboek staat vol heerlijke recepten voor op de barbecue. Van o.a. chefkok Julius Jaspers, maar ook van onze eigen ambassadeurs Rob en Emiel. De opbrengst van dit boek gaat naar Make-A-Wish Nederland. Dus: Grill en Maak het verschil! Nu te koop.


Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij.

Telefoon: 035 – 20350320