De Wish Journey van Presley

14 januari

Dit is Presley, een stoere en sportieve meid van 11 jaar. Ze heeft op kickboksen gezeten en skate ook graag, maar surfen is haar grote passie. Ze kan zelf al aardig surfen en gaat dan ook graag naar haar opa in Spanje, want daar kun je écht goed surfen. Presley heeft nog wel een allerliefste wens en dat is haar eigen surfplank ontwerpen om daarop te gaan surfen.

4 februari

De 11-jarige Presley wil niets liever dan op haar eigen surfboard gaan surfen. Surfen kan zij al, maar een eigen board die heeft zij nog niet. Make-A-Wish had Presley de opdracht gegeven om alvast na te denken hoe haar eigen surfboard er uit moet zien. Hiervoor maakte zij een prachtig moodboard. Met haar moodboard bij de hand ging zij in speciaal vervoer naar Appletree Surfboards…

11 maart

‘Toen de diagnose kwam waren we eigenlijk best opgelucht.’ Beaudine heeft een moeilijke tijd achter de rug maar blijft ondanks alles positief in het leven staan. Deze positieve mindset heeft haar echt geholpen.

Nu gaat het gelukkig goed met Beaudine en kan ze niet wachten tot haar liefste wens in vervulling gaat.

21 januari

‘Sporten geeft mij kracht en moed’ Het begon met hevige buikpijn maar na onderzoek bleek dat Presley een zeldzame vorm van kanker had. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug, waardoor ze soms wel wilde opgeven maar ze bleef ondanks alles toch doorgaan. Niet alleen haar familie maar ook haar beste vriendin is erg trots op haar. En wij ook!

De Wish Journey van Beaudine

4 maart

Even voorstellen! Dit is Beaudine. Een stoere meid van 13 jaar. Beaudine heeft al heel lang de wens om een parachute sprong te maken. Dit lijkt haar echt kicken, iets wat iedereen wil doen maar niet durft. En daarom moet zij dit doen! O ja, ze moet nog wel even haar ouders overtuigen, want die zien het nog niet helemaal zitten...

Ben je benieuwd hoe de wensen van Presley en Beaudine in vervulling gaan?