Als de lente komt stuur ik jou tulpen uit Amsterdam

Vier de lente met (digitale) Make-A-Wish wenstulpen

Om de lente te vieren en positiviteit te verspreiden in deze grauwe tijd, opent Make-A-Wish Nederland op zaterdag 20 maart voor één dag haar eigen pop-up tulpenwinkel in hartje Amsterdam. Daarnaast lanceert Make-A-Wish ook een speciaal AR tulpenfilter op Instagram, zodat mensen buiten Amsterdam ook kunnen genieten van de kracht en positiviteit van een bosje tulpen uit Amsterdam.

Make-A-Wish opent tulpenwinkel in hartje Amsterdam

Vier de lente met een (digitaal) bosje Make-A-Wish wenstulpen

Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam

Om de lente te vieren en positiviteit te verspreiden in deze grauwe tijd, opent Make-A-Wish Nederland op zaterdag 20 maart voor één dag haar eigen pop-up tulpenwinkel in hartje Amsterdam. De Beurs van Berlage wordt die dag omgetoverd tot een kleurrijk tulpenveld. Via de app van Thuisbezorgd.nl is het mogelijk om voor een symbolische euro een bosje, van de naar Make-A-Wish vernoemde ‘wenstulpen’, thuis te laten bezorgen. Daarnaast lanceert Make-A-Wish ook een speciaal AR tulpenfilter op Instagram, zodat mensen buiten Amsterdam ook kunnen genieten van de kracht en positiviteit van een bosje tulpen uit Amsterdam.

Hanneke Verburg, algemeen directeur Make-A-Wish Nederland: “De ernstig zieke kinderen waar wij de allerliefste wensen voor vervullen weten als geen ander hoe het is om in thuisisolatie en met beperkingen te leven. We hopen met het bezorgen van deze prachtige tulpen de kracht en positiviteit die een wensvervulling onze wenskinderen geeft, door te kunnen geven en Nederland op te vrolijken.”

Op zaterdag 20 maart tussen 10:30 en 18:00 uur is het mogelijk om via de app en website van Thuisbezorgd.nl voor het symbolisch bedrag van één euro een bosje tulpen te laten bezorgen in Amsterdam. Speciaal voor deze actie vind je daar de tulpenwinkel van Make-A-Wish Nederland. De bezorging wordt vervolgens belangeloos verzorgd door Thuisbezorgd.nl, zodat de opbrengst volledig ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland. Arjan Smit, directeur Smitflowers: “Deze bijzondere tulp is ongeveer 12 jaar geleden ontdekt tussen een veld van witte tulpen. De tulp viel op door zijn intens rode kleur. Een teken van liefde en verbinding. In januari 2020 hebben wij deze tulp vernoemd naar Make-A-Wish Nederland. De Make-A-Wish Tulipa is een zeer krachtige bloem met veel vechtlust. Eigenschappen die de wenskinderen ook hebben.”

Vier de lente met (digitale) Make-A-Wish wenstulpen

Tulpen en Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar het zou zonde zijn als alleen Amsterdammers samen de lente kunnen vieren door te genieten van de mooie Make-A-Wish Tulipa die door Arjan Smit van Smitflowers Spierdijk en Tulpenpromotie Nederland mogelijk is gemaakt. Daarom is er ook een digitale tulp ontwikkeld – via een speciaal AR filter op het Instagram account van Make-A-Wish Nederland (@makeawishnl) kan iedereen elkaar een allerliefste wens toesturen en op elke gewenste plek tulpen laten oppoppen, gezellig in huis, als krans in het haar, op de werkplek, in de tuin of in het ziekenhuis. Meer informatie over de actie is te vinden op www.makeawishnederland.org/tulpenactie