Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. 

Bekijk hieronder de bijzondere verhalen van onze wenskinderen

'Trouwen met een echte prins'

“Toen ik de kikker een kusje gaf…” De 4-jarige Femke wordt omgetoverd tot een schitterende prinses. Ze kreeg haar eigen ontworpen prinsessenjurk, glitterschoenen en handschoenen aan. Toen Femke de kikker een kusje gaf, verscheen daar plotseling de prins! Nu was het tijd voor de liefste wens van Femke: trouwen met de echte prins!

Deze geweldige ceremonie vond plaats in de mooie kapel van het kasteel. Prinses Femke en de prins hebben beloofd voor altijd elkaar liefste neef en nichtje te zijn!

Verzorgen van grote dieren

Al lange tijd kijkt Levi uit naar het moment dat zijn allerliefste wens in vervulling gaat. Het zijn geen makkelijke jaren geweest, want telkens als het moment daar was dat zijn liefste wens in vervulling zou gaan, had Levi complicaties en werd hij weer opgenomen in het ziekenhuis. Levi heeft een zeldzame vorm van leukemie. Eindelijk was het moment daar en is de allerliefste wens van de 8-jarige Levi in vervulling gegaan: het verzorgen van grote dieren.

Een wensvervulling om nooit meer te vergeten!

Een echte James Bond

De 14-jarige Sam wordt opgehaald in een Porsche 911 Targa. Toen Sam in zijn eigen James Bond pak naar buiten kwam, ging de buurman spontaan op zijn trompet James Bond muziek spelen. Sam voelde zich een échte Bond. Wanneer Sam weer naar huis gebracht wordt, is daar ondertussen al sushi-chef Chef Kevinsan voor hem bezig.

Hij gaat een live sushi diner voor Sam maken! Sam weet alleen dat hij sushi zal gaan eten, maar nog niet dat het een onvergetelijk diner zal worden! Vanaf het moment dat Sam werd opgehaald had hij een grijns, die tot hij naar bed ging, niet meer van zijn gezicht verdween.

Een M&G met zijn grote held

De allerliefste wens van de 16-jarige Benjamin is in vervulling gegaan. De eerste online M&G vanuit Make-A-Wish Nederland is een feit en meer dan geslaagd. Benjamin heeft volop gekletst met Michael van Gerwen en heeft alleen maar met een glimlach op zijn gezicht gezeten.

Hij heeft alles kunnen vragen wat hij wilde. De M&G is opgenomen dus Benjamin kan nog lang nagenieten van dit bijzondere moment. Benjamin heeft sinds lange tijd niet meer zo gestraald...

'Ik ben zó benieuwd wat we allemaal gaan doen!'

De 6-jarige Suze heeft acute lymfatische leukemie. Haar allerliefste wens ging in vervulling: een zeemeerfee worden! Er is aan alles gedacht. Van zeemeerfee-pakken tot aan schmink en zelfs glittertattoos! Ze zag er prachtig uit! Ze heeft zelfs een echte zeemeerfee mogen ontmoeten. Haar geluk kon niet meer op. Het was een wensvervulling om nooit meer te vergeten!