Together we Make-A-Dish

Online magic, fun, food and makeawishcometrue

Dek jij ook de tafel voor Make-A-Wish? Lekker eten, plezier en doneren zodat nog meer liefste wensen in vervulling kunnen gaan. Doe mee! Met ons online feestje op 30 mei. Bestel jouw dinerbox voor 3 mei, dan wordt deze op 30 mei bij jou thuis afgeleverd. Dek je tafel thuis in stijl en geniet van deze bijzondere avond.

Together we Make-A-Dish

Online magic, fun, food and makeawishcometrue

30 mei - livestream

Dinerbox voor thuis, Live optredens Rob en Emiel, Dennis Haverlag en Ingrid Simons. Live cooking,veiling en nog veel meer. Presentatie: Harold Verwoert

Op zondag 30 mei 2021 organiseert Make-A-Wish het online gala, Together we Make-A-Dish. Online magic, fun, food and makeawishcometrue.

Jouw dinerbox wordt door Maison van den Boer bij jou thuis bezorgd. Tijdens het programma ga je samen met topchef André Gerrits van restaurant ‘t Amsterdammetje het 3-gangen diner bereiden. Ondertussen geniet je van de live optredens van mentalisten Rob en Emiel en muziek van Dennis Haverlag en Ingrid Simons. Bied mee op de veiling items van Wishes for Wishes en doe mee aan het spel tijdens de avond. In je eigen omgeving geniet je van een heerlijk diner, volledig COVID-19 veilig.

Together we Make-A-Dish! Anders dan normaal, maar toch samen maken we hopelijk vele wensen mogelijk.

Registratie

De toegang tot de livestream van Together we Make-A-Dish kost € 75,00 per persoon en is inclusief bezorging van de dinerbox aan huis. Voor vegetarisch en/of voedselallergieën zijn er twee alternatieve dinerboxen.