Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie

The Dutch 750

25, 26 en 27 juni


Het is weer zover! Op 25, 26 en 27 juni gaat The Dutch 750 van start. Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap. Met The Dutch 750 wordt er geld opgehaald voor Make-A-Wish Nederland en Support Casper Samen voor een ander.

Run for Stars

5 september


De Run for Stars loop is ontstaan vanwege bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus. Een bijzondere loop, die heel dicht bij Make-A-Wish en het doel van de loper ligt. Afgelopen jaar was de eerste editie een groot succes en nog nooit waren de wenskinderen zo dichtbij! Onze 60 lopers hebben samen €22.747,91 opgehaald en daarmee hebben we, naast de bijdrage aan de gemiddeld 600 wensen per jaar, aandacht kunnen besteden aan de ernstig zieke kinderen in Nederland. Mede dankzij het succes van het evenement, hebben we besloten er op 5 september 2021 weer een onvergetelijke dag van te maken! Dit alles doen we samen met vrijwilligers, lopers, sponsoren en wenskinderen. Dit jaar hebben we een route van 5, 10 of 15 kilometer door één van de mooie parken in Amsterdam. Als loper kun je jouw kilometers laten sponseren voor alle wenskinderen in Nederland. Een aantal wenskinderen staan langs de zijlijn om jou aan te moedigen en tegelijkertijd geef je hen kracht voor de toekomst. Zo geven we samen betekenis aan prachtige wensvervullingen! Zien we jou dit jaar aan de start van Run for Stars? Benieuwd naar reacties van oud lopers? Of wil je je aanmelden?

Deel geluk met gelukbrengers


Moeder en dochter willen geluk met elkaar en de wereld delen. Daarom verkopen ze deze prachtige handgemaakte gelukspoppetjes.

Het getal 7 wordt gezien als het getal dat het meeste geluk brengt. Dit inspireerde moeder en dochter om gelukbrengers te gaan maken. Ze verkopen zakjes met 7 verschillende poppetjes die symbool staan voor het brengen van geluk. De poppetjes zijn met de hand beschilderd en dus uniek.

Voor € 14,95 inclusief verzendkosten bestel je deze prachtige gelukbrengertjes. Hiervan gaat € 2,50 naar Make-A-Wish Nederland. Wanneer je een goud poppetje in je zakje vindt, maken moeder en dochter gratis gepersonaliseerde poppetjes van je hele gezin. Iedereen kan wel een beetje geluk gebruiken. Zeker in deze tijd.

Bestellen kan door moeder en dochter een bericht te sturen op Facebook.

Ren 5, doneer 5 en nomineer 5


Jij bent genomineerd! Ren 5, doneer 5 en nomineer 5. Trek je gympen of die heerlijke bergschoenen uit de kast en zet je beste beentje voor!

Ren of loop 5 km op je eigen tempo en doneer 5 euro voor Make-A-Wish Nederland. Deel jouw prestatie op social media en nomineer vervolgens 5 anderen voor deze challenge. Met jouw bijdrage kunnen wij nog meer allerliefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte vervullen. High Five!

Puzzelen voor Make-A-Wish


De ANWB is met de kruiswoordpuzzel in verschillende edities van de Kampioen in actie gekomen voor Make-A-Wish Nederland. De puzzelaars konden de oplossing bellen of sms’en en de opbrengst hiervan ging naar Make-A-Wish Nederland! De ANWB heeft met deze actie een bedrag van maar liefst €30.891,03 opgehaald.

Deze cheque heeft Make-A-Wish Nederland online overhandigd gekregen. Met dit geld kunnen wij nog meer allerliefste wensen vervullen. Puzzelaars van Nederland, bedankt!

Make-A-Wish Frikandel XXL

Op 4 februari was het Nationale Frikandellendag. We zijn ontzettend blij te kunnen melden dat onze samenwerking met Vanreusel wordt voortgezet. Van iedere verkochte FrikandelXXL staat Vanreusel een percentage af om ons te helpen bij het vervullen van de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen. In 2020 heeft Vanreusel 740km aan FrikandellenXXL verkocht en hiermee €18.500 voor Make-A-Wish Nederland opgehaald!


Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320