Hoogtepunt van het prinsessenbal: we hebben onze eigen Make-A-Wish prinses.

Na maandenlang voorbereiden kon op 13 oktober eindelijk onze eigen wens in vervulling gaan; onze eigen Make-A-Wish prinses werd bekend gemaakt op het prinsessenbal.

Met onze eigen prinses Sterre kunnen we de prinsessenwensen van onze wenskinderen in vervulling laten gaan. Op Kasteel de Wittenburg mochten achttien wenskinderen met een prinsessenwens aanwezig zijn om dit feestelijke moment mee te maken. Tijdens het prinsessenbal presenteerde en leerde Anne-Marie van Leggelo de prinsesjes ‘hoe hoort het als prinsesje’, Pia Douwes las voor uit ons nieuwe kinderboek ‘Hoe Sterre een prinses werd’, couturier Addy van den Krommenacker ontwierp de jurk en kroonde samen met Miss Nederland 2021 Julia Sinning alle meisjes tot prinses en Melanie Reindertsen zong een liedje van Frozen. We kozen 13 oktober, midden in de Kinderboekenweek met het toepasselijke thema Worden wat je wil' omdat we ook het bijbehorende verhaal van Sterre geschreven door Sam Vlas en geïllustreerd door Carmen Huisman lanceerden.

Groot dank aan de bovenstaande namen en daarnaast ook aan, Janita Noorlander, Monica van Ee-Hummen en onze collega’s van Make-A-Wish Nederland. Zonder hen was deze bijzonder betoverende dag niet mogelijk.