Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie of je te laten inspireren om zelf in actie te komen.

Bestel nu de Make-A-Wish kerststerren! 🌟


Speciaal voor de kerst hebben wij deze bijzondere kerststerren laten maken. Wil jij ook zo’n bijzondere kerstster in je boom hangen? Bestel dan nu onze kerststerren. De sterren zijn €5,- per stuk. Stuur een mail naar bvankleef@makeawishnederland.org

Graag ontvangen wij daarbij jouw e-mailadres, het aantal sterren en het afleveradres. Je ontvangt van ons een tikkie na jouw bestelling.

Golf for Wishes

18 oktober 2021


Op 18 oktober 2021 was er een uniek en zeer exclusief golf evenement. Het golf evenement was op het allerhoogste niveau en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan het goede doel Make-A-Wish Nederland. Zowel binnen als buiten is The Duke Club een paradijs in een bosrijk gebied: een schitterende 18-holes golfbaan, een stijlvolle clubvilla en een sterrenwaardig restaurant. Deze editie is het gelukt om € 45.655,- op te halen!

Maak geven onvergetelijk


Geef je iemand een Pluim, dan geef je een cadeau boordevol keuzes voor een ontspannen moment. Maar je kunt jouw Pluim of het restbedrag ook doneren aan Make-A-Wish. Daarmee draag je bij aan het vervullen van de liefste wensen van kinderen met een ernstige ziekte. De Wish Journey, van naar het moment toeleven tot onvergetelijke herinneringen achteraf, geeft kinderen kracht en vertrouwen voor de toekomst.

Puck en Eva lopen een stuk

29 december 2021 tot 4 januari 2022


"Wij zijn Puck en Eva. Afgelopen half jaar hebben wij een plan samengesteld om de 5.895 meter hoge berg, de Kilimanjaro in Tanzania te gaan beklimmen voor Make-A-Wish Nederland. Wij willen in actie komen en zorgen dat er nog meer wensen vervuld kunnen worden." Dit gaan ze van 29 december 2021 tot 4 januari 2022 doen. De gehele reis zullen ze zelf bekostigen en hiervoor zijn ze nu al hard aan het werk. Al het geld dat ze hopen op te halen gaat rechtstreeks naar Make-A-Wish. Volg hun weg hiernaartoe die bestaat uit veel trainen en het werven van donaties via hun Instagram: @evaenpucklopeneenstuk

Terugblik: Dutch 750

1 t/m 3 oktober 2021


Wat een toppers, door weer en wind fietsten de deelnemers van The Dutch 750 door het prachtige Gelderse landschap om geld in te zamelen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland. Er is maar liefst €60.750 opgehaald; wat een fantastisch bedrag! Op naar volgend jaar met hopelijk nog meer enthousiaste deelnemers.

Scheurkalender


Deze scheurkalender maakt zich sterk voor zieke kinderen, hun naasten én hun zorgverleners. De kalender bestaat uit positieve spreuken, gedichten en quotes in het thema: zorg. Een hart onder de riem voor elke zorgverlener. Er wordt ook iedere maand een wenskind voorgesteld. Per verkochte scheurkalender gaat er €1,- naar Make-A-Wish.

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320