Acties voor Make-A-Wish

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Scroll naar beneden om mee te doen

aan een bestaande actie of je te laten inspireren om zelf in actie te komen.

Dansen voor een goed doel

3 april 2022

Phoenix Cultuur (in Veghel) organiseerde op 3 april 2022 een evenement waarbij talenten uit Meijerstad hun eigen choreo's, duetten en solo's mochten presenteren en performen voor publiek. Hiermee hebben ze maar liefst 707,96 EUR opgehaald voor Make-A-Wish Nederland. Dit was de 14e editie van het Dans Open Podium waarbij de opbrengst om het jaar naar Make-A-Wish gaat. Het Dans Open Podium is een initiatief van Yvonne den Dekker, zij ging na deze cheque overhandiging afgelopen vrijdag met pensioen.

Beatrix on Tour

2022

Vier havo studenten van het Beatrix college organiseren een fietsreis naar Frankrijk om geld op te halen voor Make-A-Wish. Op hun school doen zij mee aan (BMO) Beatrix Maatschappelijk Ondernemen waarbij ze de kans krijgen om hun horizon te verbreden en zich ergens in te verdiepen. Bij BMO ondernemen ze, op eigen initiatief en geheel zelfstandig, een 'project met een maatschappelijk doel'. Als gezonde kinderen willen ze graag iets betekenen voor zieke kinderen.

Wishwalk

19 t/m 22 juli 2022

Het lijkt erop dat het nu echt weer gaat gebeuren, het grootste wandelevent ter wereld, de Nijmeegse Vierdaagse. Ga je meedoen en wil je een extra stapje doen voor onze wenskinderen? Laat je sponsoren en word WishWalker! Mogen we jou verwelkomen als WishWalker? Schrijf je in op WishWalk.nl en dan zien we je snel!

De Bredase Singelloop

2 oktober 2022

Singel-loop jij dit jaar weer mee? In 2019 heeft Team Make-A-Wish een prachtig bedrag opgehaald van €27.000! Ga dit jaar voor een persoonlijk record en vervul daarmee (naast je eigen uitdaging ook) de liefste wens van kinderen zoals Stefan, Floor en Giovani. Meld je aan op https://www.actiemakeawish.nl/project/singelloop

Wil jij ook in actie komen voor Make-A-Wish?

Wij helpen je graag met ideeën, informatie en het toesturen van materiaal. Vaak zijn we er zelf ook bij. Telefoon: 035 – 20350320